шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 24

Вітаємо вихованців гуртків ЦДЮТ - призерів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Знай і люби свій край": Чичкань Анастасію, Танцюру Аміну, Іванічкіну Лізу (гурток "Чарівна палітра", керівник Кошевич О.А.),Перепелицю Анну, Кіпріч Світлану(гурток "Бісероплетіння", керівник Черненко А.Л.),Гопайца Лізу,Зінченко Оксану,Вакаріну Ганну, Задорожню Надію(гурток "Петриківський розпис", керівник Шеремет О.В.). Роботи саме цих вихованців будуть представлені від Солонянського ЦДЮТ на Всеукраїнській виставці - конкурсі декоративно - ужиткового мистецтва та живопису "Знай і люби свій край"

Категорія: Художньо- естетичний напрямок | Переглядів: 511 | Додав: ZDUT | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

З метою   пропаганди туризму і краєзнавства, здорового способу життя і знань з охорони природи ,  узагальнення досвіду туристсько-краєзнавчої  роботи  , підвищення творчого і технічного рівня відеофільмів , виявлення найкращих авторських робіт з 2012 року  в навчальних закладах проводиться районний конкурс туристичних відеофільмів .
Це творчий конкурс , який відображає туристську, краєзнавчу, природоохоронну тематику , спортивні походи, туристичні змагання, екстрім заходи, краєзнавчі дослідження природи та історії, робота музеїв навчальних закладів, героїко-патріотичні заходи, поїздки та екскурсії, охорона природи та екологічні проблеми, видові ... Читати далі »
Категорія: Туристсько-краєзнавчий напрямок | Переглядів: 670 | Додав: ZDUT | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

В утвердженні Української незалежної держави важливу роль відіграють завдання формування національної самосвідомості, виховання підростаючого покоління на культурно-історичних цінностях нашого народу. Скарбницею народної пам’яті є історичне краєзнавство . Саме через краєзнавчі дослідження та історичну науку необхідно підтримувати інтерес різних верств суспільства до витоків і першоджерел своєї історії, до вивчення рідного краю, історії міст і сіл. Ці знання допоможуть нашим сучасникам і наступним поколінням збагнути зміни, які відбуваються в країні, всебічно знати, хто ми ... Читати далі »

Категорія: Туристсько-краєзнавчий напрямок | Переглядів: 540 | Додав: ZDUT | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

21 березня у районному будинку культури проходила мистецька акція, присвячена 200- річчю з дня народження Т.Г.Шевченка. Родзинкою акції стала виставка експонатів, які підготували загальноосвітні заклади району. Вразили відвідувачів експонати Солонянської СШ №1, живописні картини Сурсько- Михайлівської СШ, цікаві етюди Солонянської СШ №2.Різноманітність виконання різною технікою портретів великого Кобзаря доводить, що учнівській молоді не байдужа історія рідного краю, минуле України та поетичні надбання українських поетів. Зацікавили усіх присутніх збірки учнівських  поетичних та прозових творів, буклети, книжки -розгортки. Взагалі на виставку було подано 75 учнівських  робіт із 20 загальноосвітніх закладів району, а саме: Башмачанської,Березнуватівської, Василівської, Військової, Дзержинівської, Єлізарівської, Жданівської, Микі ... Читати далі »
Категорія: Художньо- естетичний напрямок | Переглядів: 695 | Додав: ZDUT | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

З 19 по 24 березня проходив відбірковий груповий турнір  районного чемпіонату інтелектуальних ігор «Що?Де?Коли?», у якому взяли участь команди із 17 загальноосвітніх закладів району, а саме команди Олександропільського та Тритузнянського НВК, Криничанської, Дзержинівської, Незабудинської, Жданівської, Сурсько- Михайлівської, Солонянської №1 та №2, Башмачанської Військової, Єлізарівської, Новопокровської середніх шкіл, Петриківської, Аполонівської,Павлівської та Котлярівської неповних середніх шкіл. Гра проходила у формі ерудит - квартету. За правилами гри учасники грали 4 тури, по 4 теми, у кожній з яких було 5 питань ціною від 10 до 50 балів. Прохідний бал для участі у наступному турі районного чемпіонату інтелектуальних ігор "Що?Де?Коли?" складає 300 балів. ... Читати далі »
Категорія: Інтелектуальний рух | Переглядів: 791 | Додав: ZDUT | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

22 березня у Дніпропетровському палаці дітей та юнацтва проходиа обласний етап Всеукраїнської виставки декоративно - ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край". Цьогорічна виставка передбачала участь за номінаціями: "Петриківський розпис","Витинанка","Вишивка","Бісероплетіння","Вироби з соломки" та "Живопис" і "Графіка".Солонянський район на виставці представляли керівники гуртків ЦДЮТ : Фурдик О.П. -  керівник гуртка "Петриківський розпис", що працює на базі Єлізарівської СШ; Шеремет О.В. та Кошевич О.А. - керівники гуртків "Петриківський розпис" та "Чарівна палітра", що працюють на базі Сурсько- Михайлівської СШ; Левотченко Т.А - керівник гуртка "Українська вишивка", що працює на базі Аполонівської НСШ; Черненко А.Л. - керівник гуртка "Бісероплетіння", що працює на базі ЦДЮТ. На Всеукраїнській виставц ... Читати далі »
Категорія: Художньо- естетичний напрямок | Переглядів: 685 | Додав: ZDUT | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

12 та 14 березня у Новопокровській СШ та Солонянському районному центрі дитячої та юнацької творчості пройшов районний конкурс аматорських театральних колективів «Шевченківська весна», присвячений 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка. у конкурсі прийняли участь колективи Єлізарівської, Дзержинівської, Письмечівської, Березнуватівської, Новопокровської, Військової, Сурсько – Михайлівської, Василівської та Жданівської середніх шкіл , Олександропільського та Тритузнянського НВК, Петриківської та Павлівської неповних середніх шкіл. Журі відзначило акторську майстерність Залюбовської Ірини (Петриківська НСШ), дуету Назара Та Галі, ролі яких виконували Сиса Артур та Письменна Анастасія ( Єлізарівська СШ), дуету Дяка та малого Тараса, яких грали Стас Буряк та Роман Попов ( Березнуватівська СШ), Заскоки Маргарита (Василівська СШ0, ... Читати далі »
Категорія: Художньо- естетичний напрямок | Переглядів: 694 | Додав: ZDUT | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz