шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 02
З метою підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників у визначенні методів, форм, засобів та технологій навчання і виховання обдарованої молоді 30 березня на базі Центру дитячої та юнацької творчості проходила педагогічна рада  за темою "Керівник гуртка в системі реалізації програми "Творча обдарованість".Батаєва Л.С.- директор Центру ДЮТ ознайомила всіх присутніх з основними рекомендаціями щодо організації роботи керівників гуртків зі здібними та обдарованими дітьми, методист Козлова Н.В. провела обговорення положення районного конкурсу на кращого гуртківця ЦДЮТ та святкової програми до закриття навчального року.Також педагоги отримали рекомендації щодо створення ситуації успіху на занятті у позашкільному закладі та з вимогами та порадами щодо організації та проведення сучасного заняття в гуртк ... Читати далі »
Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 719 | Додав: ZDUT | Дата: 02.04.2012 | Коментарі (0)

30 березня на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний практичний семінар з педагогами -тренерами інтелектуальних клубів загальноосвітніх закладів району.Метою семінару було ознайомлення учасників з нормативно- правовими документами,надання методичних рекомендацій щодо роботи інтелектуальних клубів в закладах освіти.Тренери шкільних інтелектуальних клубів ознайомилися з правилами проведення інтелектуальних ігор "Ерудит- лото","Ерудит- квартет", "Брейн-ринг", "Що?Де?Коли?" та спробували свої сили у самих турнірах. Наступним етапом реалізації районного цільового проекту "Інтелект"  буде проведення зональних змагань шкільних інтелектуальних команд на Кубок Дніпропетровської області з гри "Що?Де?Коли?".З графіком проведення можна ознайомитися на сайті відділу освіти.
Категорія: Інтелектуальний рух | Переглядів: 743 | Додав: ZDUT | Дата: 02.04.2012 | Коментарі (0)

28 березня   відбувся семінар для відповідальних за впровадження європейської просвіти серед учнівської молоді та координаторів шкільних євро клубів . Під час роботи семінару було розглянуто ряд  актуальних питань  з проблем євро просвіти.  Методист відділу освіти Курносова В.Б. проаналізувала стан роботи педагогічних колективів закладів освіти району щодо впровадження європейських стандартів в систему освіти та інтеграцію до європейського освітнього простору . Методист Центру ДЮТ Хрипко Л.В. ознайомила учасників із Концепцією змісту освіти для європейського виміру України  , районним цільовим проектом « В Європейський Союз –крок за кроком» та календарем обласних та районних масових заходів з євро просвіти на 2012 рік.  На семінарі були представлені кращі учнівські проекти  . Досв ... Читати далі »
Категорія: Евроклуби | Переглядів: 727 | Додав: ZDUT | Дата: 02.04.2012 | Коментарі (0)

29 березня в Солонянській СШ №1 відбулося чергове засідання районної школи лідерів .  « Уміння вести за собою , мистецтво спілкування  та основні правила публічного  виступу» - такою була тема засідання . Мистецтво спілкування є простим обміном інформаційними потоками між людьми . Але  ціль, яку ставить перед собою  співрозмовник – донести своє основне повідомлення або навіть переконати свого візаві , допомогти йому захотіти змінити свою точку зору. Але цей « простий обмін інформацією» насправді досить складний процес , в якому є безліч « дрібниць», з яких складається перемога. Саме на цих « дрібницях» і сконцентрувала увагу Т.В.Колесник під час проведення тренінгових вправ.  Тетяна Володимирівна  ознайомила учасників з різними методами ефективного спілкування , надала рекомен ... Читати далі »

Категорія: Районна дитяча спілка "Журавка" | Переглядів: 782 | Додав: ZDUT | Дата: 02.04.2012 | Коментарі (0)

Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz