шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 20
   З метою формування у молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та  на Міжнародному рівні, розвитку культурних, освітніх навичок у юних громадян в рамках співпраці України і Литви. підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників проводиться  районний  тур  І-го Міжнародного литовсько – українського конкурсу малюнків, плакатів і фотографій  «Дружать діти на планеті!». Ознайомитися з положенням можна у розділі "Методична робота.Художньо-естетичний напрямок.Положення."
Категорія: Художньо- естетичний напрямок | Переглядів: 924 | Додав: ZDUT | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

З метою активізації краєзнавчої роботи в загальноосвітніх закладах  району, вивчення обрядів та традицій рідного краю, збереження народної спадщини ( пісні, легенди, перекази), формування культурного, просвітницького світогляду підростаючого покоління  29 травня відбудеться  районний фольклорний ярмарок  « Стежка до народу встелена квітами».Ознайомитися з положенням можна у розділі "Методична скарбничка.Художньо-естетичний напрямок.Положення"
Категорія: Художньо- естетичний напрямок | Переглядів: 787 | Додав: ZDUT | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

17 березня у приміщенні гімназії №12 (м.Дніпропетровськ) відбувся обласний тур Всеукраїнської виставки декоративно - ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край". Солонянський район представляли керівники гуртків ЦДЮТ - Шмигельський А.С. (гурток "Різьблення по дереву", що працює на базі Криничанської СШ),Фурдик О.П. (гурток "Петриківський розпис", що працює на базі Єлізарівської СШ),Левотченко Т.О. (гурток "Українська вишивка", що працює на базі Аполонівської НСШ),Ремез Т.А.(керівник гуртка "Українська вишивка", що працює на базі Криничанської СШ),Шеремет О.В.(керівник гуртка "Петриківський розпис", що працює на базі Сурсько-Михайлівської СШ), Кошевич О.А.(керівник гуртка образотворчого мистецтва "Палітра", що працює на базі Сурсько-Михайлівської СШ), Черненко А.Л.(керівник гуртка "Бісерноплетіння", що працює на базі ... Читати далі »

Категорія: Художньо- естетичний напрямок | Переглядів: 855 | Додав: ZDUT | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

14 березня у приміщенні конфернц-залу ДОІППО відбулася презентація ІІ тому збірки "Калита" за підсумками обласної фольклорно-етнографічної експедиції "Звичаї, ігри,обряди та традиції мого краю". Учасників привітав заступник начальника (перший) головного управління освіти і науки облдержадміністрації Олефір Леонід Олексійович. Учасниками делегації нашого району стали призери - члени пошукових загонів Березнуватівської (Шуригіна Каріна- учениця 9 класу)  та Сурсько-Михайлівської СШ (Сахновська Ірина - учениця 8-го класу). На святі презентували ІІ том збірки "Калита" до якої ввійшли матеріали пошукових загонів Василівської СШ-інтерату, Дзержинівської , Сурсько-Михайлівської ,Березнуватівської середніх шкіл. За дослідження фольклору рідного краю та пошук і відродження забутих пісень, частівок, прислів'їв та приказок пошукові загони нагороджені грамотою головного управлінн ... Читати далі »
Категорія: Художньо- естетичний напрямок | Переглядів: 790 | Додав: ZDUT | Дата: 20.03.2012 | Коментарі (0)

Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz