шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 1 » Засідання районної школи лідерів
10:28
Засідання районної школи лідерів

Реалії сучасності такі, що для досягнення успіху в будь-якій справі — чи це навчання  або ж особисті взаємини — необхідно чимало зусиль. Але багатьом дітям часто здається, що, скільки вони сил не прикладають, результату немає. Психологи говорять про те, що таким особистостям не вистачає лідерських  якостей. 
Відповідь на питання « Як розвинути лідерські здібності» дала психолог Солонянської СШ №1  Пирлик Світлана Георгіївна  на черговому засіданні районної школи лідерів  , яке відбулося  27  березня  .
Коли дорослі заохочують в дитині розвиток лідерських якостей - це один з кращих способів гарантувати дітям світле майбутнє. Адже добре відома приказка, що «визнання частіше домагаються не талановиті, а пробивні». 
Під час тренінгу Світлана Георгіївна зосередила увагу учасників на основних  
« атрибутах  лідера» а саме  : інтелекті  , саморозвитку  , комунікабельності  впевненості у собі.  Це ті якість, без яких неможливо уявити жодного лідера. І що не менш важливо, не зупинятися перед рішенням чергової проблеми, з якоюсь напористістю шукати всілякі варіанти виходу з неї - проходження через труднощі завжди підвищує упевненість у власних силах.
    Людмила Володимирівна Хрипко під час проведення вправи « Історичні портрети» на основі аналізу біографій відомих в історії особистостей проаналізувала разом з учасниками , які основні лідерські якості допомогли цим персонажам стати « лідерами» різних епох. Крім цього діти визначили , які лідерські якості вони хотіли б запозичити від цих особистостей . 
Зустріч виявилася дуже корисною , як в плані пізнання нового так і в спілкуванні та отриманні позитивних емоцій.

 

Категорія: Районна дитяча спілка "Журавка" | Переглядів: 762 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz