шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 25 » "Майбутнє твориться сьогодні"
09:43
"Майбутнє твориться сьогодні"

24 травня за ініціативи відділу освіти методистами  районного  методичного кабінету та методистами центру дитячої та юнацької творчості було проведено районне свято - віншування учнів - переможців обласних, районних олімпіад з базових дисциплін та вихованців гуртків ЦДЮТ - переможців Всеукраїнських, обласних творочих конкурсів, акцій, фестивалів.

Вранці на площі ЦДЮТ вже лунали запальні українські пісні, золотом виблискували зірки і червона доріжка чекала на 97 учнів, вихованців та 18 педагогів, учасників святкового дійства з Башмачанської, Березнуватівської, Військової, Дзержинівської, Криничанської, Микільської на Дніпрі, Письмечівської, Привільнянської, Сурсько-Михайлівської середніх шкіл, Калинівської, Миропільської, Петриківської НСШ, Олександропільського та Червономаяцького НВК, Святовасилівської СШ ( Єлізарівська ОТГ), Аолонівської НСШ ( Солонянська ОТГ)

В рамках районного свята-віншування "Майбутнє твориться сьогодні" пройшов  цікавий обласний майстер - клас по петриківському розпису, у якому із задоволенням прийняли участь учні Сурсько-Михайлівської, Дзержинівської, Привільнянської середніх шкіл , та Солонянської СШ№1 ( Солонянська ОТГ).

Урочистості з нагоди віншування розпочали чарівні ведучі - Кузьменко Наталя та  Пойда Анастасія. Переможців та призерів Золотого Олімпу вітали голова Солонянської районної державної адміністрації Ігор Валерійович Хрипко,  голова Солонянської районної ради Олександр Леонідович Корж, виконуюча обов´язки заступника голови райдержадміністрації, завідувач архівного сектору РДА Валентина Валеріївна Малоіваненко, керівник відділу освіти Солонянської райдержадміністрації Микола Анатолійович Дармостук. 

 Ігор Валерійович висловив надію, що це не останні нагороди і не останні рубежі, які долає учнівська молодь загальноосвітніх закладів району задля особистого зросту та задля підтримки іміджу рідного краю. Олександр Леонідович побажав переможцям нових звершень, нових перемог і здійснення мрій та сподівань. Валентина Валеріївна  звернула увагу на кількість перемог учнів... " Ці перемоги говорять самі за себе, вони доводять, що наші учні ерудовані, розумні і прагнуть пізнавати нове". Микола Анатолійович зазначив, що відвідуючи  освітянські свята , гордий тим, що кожного разу наші учні здобувають все більш значущі перемоги, вписуючи свої імена та імена своїх педагогів в історію освіти Солонянщини.

Учасники свята , і учні, і педагоги, були нагороджені грамотами Солонянської райдержадміністраці, грамотами Солонянської районної ради ,  грамотами відділу освіти Солонянської райдержадміністрації  та грошовими винагородами.

    

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 560 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz