шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 24 » Засідання оргкомітету по проведенню гри "Сокіл" ("Джура")
15:11
Засідання оргкомітету по проведенню гри "Сокіл" ("Джура")

Відповідно до плану роботи 18 квітня в центрі дитячої та юнацької творчості відбулося засідання оргкомітету з питання проведення районного етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в 2018 році. У ньому взяли участь керівник відділу освіти Солонянської райдержадміністрації Дармостук М.А., директор ЦДЮТ Хрипко Л.В. ,методист ЦДЮТ Козлова Н.В., керівники гуртків «Джура» ЦДЮТ –Дегтярьов С.О., Скугарєв А.В., Чернов В.С., керівник туристичного клубу «Азимут» ЦДЮТ Сухінський О.А., директор Василівської філії Сергієнко В.Г., вчитель предмету «Захист Вітчизни» Мопрівської СЗШ Титаренко С.П., Глущенко Д.І., отаман підрозділу дитячої та молодіжної козацької організації «Молода Січ»
У ході засідання було проаналізовано Положення і технічні умови гри «Сокіл» («Джура») в 2018 році, розглянуто її етапи, сформовано склад комісій журі, визначено відповідальних за організацію окремих етапів гри.
Дармостук М.А. зазначив на чітку підготовку , організацію і проведення гри , на персональну відповідальність директорів , щодо якісної підготовки роїв до участі у районному етапі гри , про тісну співпрацю з батьками у підготовці дітей до змагань . Щоб діти проявили активність і зацікавленість , збереження національного духу, тактичні навички та отримали позитив від спілкування один з одним.
Хрипко Л.В. проаналізувала кожний конкурс, звернула увагу на недоліки, які допускали команди в попередніх роках , запропонувала шляхи їх усунення.
Зі змінами та нововведеннями, які плануються в оновленому Положенні про Всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру “Сокіл” (“Джура”) ознайомила методист ЦДЮТ Козлова Н.В.
Учасникам засідання були надані інформаційно-методичні матеріали, які допоможуть педагогам у підготовці та проведенні І районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).
Визначені дата, місце проведення, суддівський склад.

 

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 363 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz