шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 15 » Увага! Вперше - районні змагання юннатів "Знаю,вмію,дію"
10:32
Увага! Вперше - районні змагання юннатів "Знаю,вмію,дію"

Історична довідка: З метою залучення дітей до вивчення природи рідного краю, дослідницької роботи за різними напрямками біологічних та аграрних наук на базі Дніпропетровського еколого -натуралістичного центру дітей та учнівської молоді започатковано з 1996 року проведення  змагань юних натуралістів. За цей час у заході взяли участь майже 1000 учнів загальноосвітніх навчальних закладів області віком від 11 до 17 років. Як показує досвід, значна кількість учасників змагань згодом найчастіше стають слухачами хіміко-біологічного факультету Дніпропетровського відділення Малої академії наук України,обласної хіміко - біологічної школи, продовжуючи свої наукові дослідження вже під керівництвом вчених Дніпропетровського національного та аграрного університетів, медичної академії. 

Солонянський район також протягом останніх 10 років активно приймає участь у обласних змаганнях, особливо хочется відзначити роботу керівників гуртків Центру дитячої та юнацької творчості,що працюють на базі Жданівської СШ (Шатова Ольга Іванівна, гурток "Первоцвіт") та Письмечівської СШ (Пивоварова Любов Миколаївна, гурток "Первоцвіт"). 

Екологічна освіта і виховання дітей виступає одним із напрямків роботи Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості та всієї системи виховної роботи в навчальних закладах Солонянського  району. Тому, згідно наказу департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації від 17.01.2014 р. № 17/0/212-14 “Про затвердження плану проведення обласних масових заходів еколого-натуралістичного напряму на 2014 рік”  та з метою широкого залучення дітей та учнівської молоді до збереження біологічного різноманіття, стимулювання їх творчого самовдосконалення, сприяння модернізації змісту науково-дослідницької, експериментальної і практичної діяльності навчальних закладів, підвищення ефективності навчально-дослідної роботи в галузі біології, екології, сільського  господарства, створення умов для самовдосконалення та творчої реалізації особистості центром дитячої та юнацької творчості ініційовані перші районні змагання юннатів "Знаю,вмію,дію", які пройдуть під девізом: "Не рви, не знищуй, не руйнуй - це заповідь для тебе! Красу планети не зіпсуй, вона одна під небом !".

Положення районних змагань юннатів "Знаю,вмію,дію"

Категорія: Еколого -натуралістичний напрямок | Переглядів: 717 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz