шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 24 » Творча зустріч керівників гуртків ЦДЮТ
15:19
Творча зустріч керівників гуртків ЦДЮТ

Кожна людина прагне залишити по собі слід на цій землі. Подарувати свою творчість, запалити жагу до знань у дитячих серцях, зберегти традиції українського народу, відродити культурну спадщину рідної землі. Саме такі люди, керівники гуртків та творчих об´єднань, зібралися у серці позашкільної освіти району – центрі дитячої та юнацької творчості, де 11 травня проходив фестиваль педагогічної майстерності «У калейдоскопі творчих ідей».
Фестиваль розпочався з огляду виставки, яка містила два розділи. Перший: декоративно-ужиткового мистецтва, експонатами якої стали роботи вихованців гуртків «Петриківський розпис» (керівник Шеремет Олена Володимирівна), «Палітра» ( керівник Кошевич Олена Анатоліївна), «Фантазія»(керівник Дегтярьова Лілія Анатоліївна), «Краєзнавчий»(керівник Борейко Ольга Дмитрівна), «Краєзнавчий»( керівник Приймак Олена Миколаївна) . У другому розділі знайшли своє місце методичні розробки занять гуртків та загальношкільних заходів, рекламні буклети гуртків, презентації роботи керівників та досягнення вихованців.
Фестиваль відкрили вихованці зразкового хореографічного колективу «Веселка», керівник Макаренко Галина Миколаївна. А далі ,дійсно, як у калейдоскопі , змінювалися виступи керівників гуртків піснями Самарець Єлизавети та Пазін Анни, вихованок вокального гуртка ( керівник Кузьменко Віктор Михайлович), ніжними та запальними композиціями ансамблю народних інструментів (керівник Чернов Сергій Дмитрович). 
Відеофільм «Привільнянське кільце» демонстрував керівник туристичного клубу «Азимут» Сухінський Олесь Андрійович. Слід зазначити, що саме цей фільм посів І місце у обласному конкурсі туристичних відеофільмів і буде презентований на Всеукраїнському конкурсі.
Не менш захопливою була і відеодемонстрація інтерв´ю керівника краєзнавчого гуртка Приймак Олени Миколаївни, яка розповідала про результати дослідження каплиці графа Безбородька та Біжко Ірини Миколаївни, яка зі своїми вихованцями досліджувала життя видатних людей Української революції.
Затамувавши подих, учасники фестивалю слухали власну поезію Козлової Олександри Олексіївни, керівника літературної студії «Віконечко» та її вихованця Глущенка Назара.
Динамічним та цікавим були виступи керівників гуртків еколого-натуралістичного напрямку Пивоварової Любові Миколаївни та Гурової Ніли Іванівни, які особливу увагу звернули на досягнення своїх вихованців. За2017 – 2018 навчальний рік вихованці цих творчих об´єднань здобули понад 60 грамот за призові місця у конкурсах обласного рівня.
З роботою гуртка «Різьблення по дереву» (керівник Шмигельський Андрій Степанович) знайомив учасників фестивалю Вовк Валерій,неодноразовий переможець обласних та Всеукраїнських конкурсів «Знай і люби свій край», «На кращого майстра народних ремесел».
Родзинкою фестивалю став виступ вихованців творчого
об´єднання «Лідерство – запорука успіху» ( керівник Захарова Тамара Вікторівна).
У дружній атмосфері час промайнув швидко. Побажання нових звершень, вдячність за співпрацю, загальне фото на згадку і, звісно ж, теплі обійми.
Програма фестивалю вичерпана, але всі, і керівники гуртків, і вихованці, знають, що двері центру дитячої та юнацької творчості завжди відкриті для бажаючих навчатися , пізнавати світ та творити.

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 405 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz