шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 6 » Розважальний конкурс «Лицар Солонянщини – 2016»
16:48
Розважальний конкурс «Лицар Солонянщини – 2016»

1 квітня у яскраво прикрашеній актовій залі центру дитячої та юнацької творчості понад 2 години панував гарний настрій і лунав веселий запальний сміх. Адже саме в цей день, коли всі люди відзначають День сміху методистами ЦДЮТ було організовано розважальний конкурс «Лицар Солонянщини – 2016».

У фіналі конкурсу приймали участь юнаки з Жданівської, Письмечівської середніх шкіл, Аполонівської, Широчанської неповних середніх шкіл та Олександропільського НВК.

Програмою Першого лицарського турніру було передбачено знайомство з учасниками, де конкурсанти презентували різноманітні образи. Перед суддівською колегією, яку представляли Невірець Ірина Василівна – заступник голови Солонянської районної ради , Верболоз Людмила Василівна- начальник відділу Солонянської районної ради, Малоіваненко Валентина Валеріївна- начальник архівного відділу Солонянської райдержадміністрації, Колдубовська Наталя Анатоліївна – спеціаліст відділу освіти Солонянської райдержадміністрації та Лійв Ніна Василівна – завідуюча дошкільною установою «Дюймовочка» постали Дегтярьов Олександр у образі капітана Грея ( Олександропільський НВК), Баштанник Микола у образі Гая Юлія Цезаря ( Широчанська НСШ), Карнаух Віктор у образі Стецька з п´єси «Сватання на Гончарівці» ( Письмечівська СШ), Кесь Денис у образі негламурного Дзідзьо ( Жданівська СШ) та Василенко Дмитро у образі Слуги народу з одноіменного фільму «Слуга народу» ( Аполонівська НСШ).

Після знайомства з конкурсантами на юнаків чекало декілька випробувань, одне з яких зацікавило як самих учасників турніру так і усіх присутніх у залі. Конкурс «Майстер-шеф» не давав ні на хвилину відірвати погляд від юних кухарів, адже на очах і у суддів, і у вболівальників народжувалося смачне диво. Впродовж відведеного часу конкурсанти готували різноманітні салати і презентували ресторанну подачу блюда.

Захоплююче пройшов експромтний конкурс «Пізнай себе», де конкурсантам довелося показати себе і у ролі танцюристів, і ролі актора – міма, і у ролі чарівних моделей на подіумі.

А весняні ікебани не залишили байдужими нікого у суддівській колегії. Витончені квіти, вироби своїми руками, яскраві прикраси, різнопланові вази – все це справило незабутнє враження і на глядачів.

Останнім випробуванням лицарського турніру став музичний конкурс «Знімаємо кліп». Юні лицарі до участі у зйомках кого тільки не запросили: до глядацької зали з відомими піснями завітали Валерій Леонтьєв ( Баштанник Микола), Єгор Крід ( Карнаух Віктор), Дзідзьо ( Кесь Денис), Стас Костюшкін ( Василенко Дмитро), Микола Басков, Група «Тік», Майкл Джексон, Олександр Сєров, Олександр Рибак ( Дегтярьов Олександр)

На свою адресу учасники конкурсу почули дуже теплі, сповнені вдячності слова як від суддей, педагогів, так і від глядачів.

Привітав лицарів з перемогою керівник відділу освіти Солонянської райдержадміністрації – Микола Анатолійович Дармостук. Він зазначив, що цей день дійсно став для усіх справжнім Днем гумору, днем сповненим радісних почуттів, які подарували лицарі Першого турніру і висловив сподівання, що проведення таких турнірів стане традиційним для центру дитячої та юнацької творчості та загальноосвітніх закладів району.

Переможцем конкурсу «Лицар Солонянщини - 2016» став учень Олександропільського НВК – Дегтярьов Олександр.

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 581 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz