шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 30 » Районний конкурс краси, таланту та ерудиції «Міс Аліса»
15:03
Районний конкурс краси, таланту та ерудиції «Міс Аліса»

Традиційно у листопаді місяці методисти центру дитячої та юнацької творчості організовують та проводять для молодших школярів конкурс краси, таланту та ерудиції «Міс Аліса». Конкурс проходимть у два етапи – відбірковий та фінальний. У цьому році у відбірковому турі приймали участь Шинкаренко Дарина, учениця Широчанської НСШ, Фролова Аліна, учениця Письмечівської СШ, Черненко Вероніка , учениця Солонянської СШ№1, Жданенко Євгенія, учениця Жданівської СШ, Маруненко Вікторія, учениця Микільської на Дніпрі СШ, Строгуш Карина, учениця Башмачанської СШ, Свирид Олександра, учениця Миропільської НСШ, Дегтярьова Дарина з Олександропільського НВК, Мінаєва Лідія з Єлізарівської СШ, Московка Ульяна з Солонянської СШ№1, Мирошніченко Маргарита з Березнуватівської СШ, Шлапакова Інна з Аполонівської НСШ та Діденко Валентина з Сурсько-Михайлівської СШ.

У фінальному турі, який відбувся у актовій залі ЦДЮТ 26 листопада, взяли участь Дегтярьова Дарина, Мінаєва Лідія, Московка Ульяна , Мирошніченко Маргарита, Шлапакова Інна та Діденко Валентина. Після загальної фотосесії на учасниць відбіркового туру , фіналісток , вокальних виконавців та ведучих свята чекав сюрприз: за столом з солодощами, фруктами та святковим тортом дівчатка ще спілкувалися між собою, ділилися враженнями та насолоджувалися перемогою. 

Виступ на цьому конкурсі в якості вокалісток став дебютом для вихованок вокальних  гуртків центру дитячої та юнацької творчості  під керівництвом Лозицької Вікторії Вікторівни та Гордієнка Віктора Миколайовича. Саме Мамчич Ксенія, Шиліна Діана, Патіпака Софія та Грицан Євгенія вперше співли пісень перед глядачами, даруючи усім гарний настрій. Чарівні ведучі конкурсу, учениці Березнуватівської СШ, вихованки вокального гуртка ЦДЮТ ( керівник –Кузьменко Віктор Михайлович) Пазін Анна та Самарець Єлизавета з легкістю вели глядачів по казковій країні Задзеркалля.

Хочеться додати, що не було б свято таким яскравим та цікавим, якби свою творчість, натхнення та досвід не долучили до підготовки учасниць Дегтярьова Лілія Анатоліївна, педагог-організатор Олександропільського НВК, Фурдик Оксана Петрівна – педагог-організатор Єлізарівської СШ, Московка Ірина Яківна, мама учасниці, Захарова Тамара Вікторівна, педагог-організатор Березнуватівської СШ , Рудоманова Лариса Василівна, вчитель музики та Катерина педагог-організатор Аполонівської НСШ, Кузьменко Світлана Миколаївна, старша вожата Сурсько-Михайлівської СШ.

Щиро дякуємо директорам шкіл Шерстюк Н.О.(Солонянська СШ№1), Луговій С.О. (Солонянська СШ№2), Захарченку В.І.(Олександропільський НВК), Куліш О.С. (Єлізарівська СШ), Колеснику В.В. (Сурсько-Михайлівська СШ), Балаур Н.М. (Аполонівська НСШ), Пивоварову Ю.В. (Березнуватівська СШ), Степаненко О.І. ( Широчанська НСШ), Могилі О.О. (Жданівська СШ), Лисобику В.С. (Микільська на Дніпрі СШ), Чербуніній Л.М. (Башмачанська СШ), Федько Т.І. ( Миропільська НСШ), Шевченку А.Д. ( Письмечівська СШ) за співпрацю та взаєморозуміння.
Категорія: Творча обдарованість | Переглядів: 704 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz