шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 28 » Районний фестиваль євроклубів
16:12
Районний фестиваль євроклубів
24 листопада у Центрі дитячої та юнацької творчості  відбулося яскраве дійство  - районний фестиваль "Сузір'я європейських клубів". На сьогоднішній день шкільні євроклуби  діють на базі 29 загальноосвітніх закладів району .  Районний фестиваль шкільних європейських клубів проводився з метою підвищення рівня поінформованості учнівської молоді району з питань європейської інтеграції України, посилення спроможності шкільних євроклубів та співпраці в рамках районної мережі, сприяння подальшому їх розвитку,   стимулювання інтересу учнів до вирішення актуальних питань на рівні селища, району, формування досвіду громадянських дій та демократичної поведінки, що привертатимуть увагу широкої громадськості до діяльності євроклубів.

16  команд  , використовуючи найрізноманітніші форми сценічного мистецтва  , вразили присутніх оригінальністю своїх виступів .  Учнівська молодь – майбутнє України. Тож своїми знаннями, працею, здобутками повинні підносити  її культуру, своїми досягненнями славити  її , крокуючи  до Європи. Українська молодь – за європейський вектор розвитку  та інтеграцію нашої держави до європейських стандартів .

Сьогодні весь світ дивиться на Україну, в надії , що високі стандарти  реалізуються в конкретні  справи , які піднімуть її рейтинг в світі . А кому , як не молодому поколінню , сьогоднішнім євроклубівцям  , у найближчий час реалізовувати всі проекти. Призерами фестивалю стали : шкільний євроклуб « Меридіан» Аполонівської НСШ , шкільний євроклуб  « Співдружність» Дзержинівської СШ та шкільний євро клуб « Соняшник» Солонянської СШ№1. Фоторепортаж з районного фестивалю знаходиться  в розділі "Зупинись мить, ти прекрасна"


Категорія: Евроклуби | Переглядів: 830 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz