шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 8 » Положення про районний фестиваль родинної творчості
19:20
Положення про районний фестиваль родинної творчості
І. Загальні положення
1.1. Це положення визначає порядок проведення районного фестивалю родинної творчості „Родинний дивосвіт” у травні (далі  – Фестиваль) у рамках святкування „Міжнародного дня сім’ї”, оголошеного ООН та Дня Європи в Україні 
1.2. До участі у Фестивалі запрошуються творчі родини Солонянщини.
1.3. Засновниками Фестивалю  є відділ  освіти Солонянської районної державної адміністрації та Солонянський районний центр дитячої та юнацької творчості . 
ІІ. Мета та завдання
- виявлення талановитих, творчих сімей, родин Солонянщини, згуртування різних поколінь навколо ідеї їх єднання на засадах високої духовності української нації;
- згуртування різних поколінь людей навколо ідеї національного розвитку, високої духовності українського народу, відродження традицій української родини, вшанування талановитих родин ;
- підтримка та розвиток декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів обдарованих родин;
- вивчення та практичне знайомство з джерелами народної творчості, відродження традицій і обрядів , поглиблення і розвиток пізнавальних інтересів дітей, залучення їх до активної участі у мистецькому житті краю.
ІІІ. Порядок і строки проведення Фестивалю
3.1. Фестиваль проводиться:
–  19 травня 2016 року на базі Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості.
У фестивалі приймають участь всі загальноосвітні заклади району . Кожен заклад презентує одну талановиту родину ( діти , батьки, бабусі, дідусі )  . У виставковому павільйоні родини облаштовують  експозиції  власних  захоплень, стіл достатку  і т.д.
3.2. Оргкомітети на місцях проводять І-й етап Фестивалю і відбирають учасників для районного етапу у номінаціях:
- „Родинні традиції, обряди”
Кожна сім’я представляє концертні номери, опираючись на засоби театралізації, хореографії, пісенну та фольклорну творчість тощо. Учасники Фестивалю виконують по одному концертному номеру. Номери виконуються наживо та можливе використання під фонограму (-1),  на носіях – CD-R диск (аудіо-формат).
- „Світ родинних захоплень”
Родини представляють вироби виготовлені власноруч різними техніками.
Передбачається майстер-клас з виготовлення виробів членами родини (всі матеріали та інструменти необхідно мати з собою).
Родина може приймати участь в одній із номінацій .
3.3. Для участі у районному Фестивалі учасникам необхідно до 13 травня 2016 року надіслати анкету-заявку на адресу Солонянського районного центру  дитячої та юнацької творчості   e-mail: solone2010 @ya.ru.
Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 872 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz