шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 3 » Піонерський зліт, присвячений 10 - ій річниці СРДС "Журавка"
12:30
Піонерський зліт, присвячений 10 - ій річниці СРДС "Журавка"
28 листопада в районному будинку культури відбувся піонерський зліт, присвячений 10-ій річниці СРДС "Журавка", який зібрав понад 400 дітей та дорослих з 26 дитячих організацій району. Учасників зльоту привітали:голова Солонянської районної ради -Людмила Миколаївна Мяснікова та керівник відділу освіти - Ігор Валерійович Хрипко.Розділити радісну подію завітали також голови сільських та селищних рад, голови ветеранських організацій, ветерани війни та праці. Що таке для історії 10 років?Це одна мить.Для когось вона промайнула непомітно, а для старших вожатих та педагогів - організаторів 2002 року,які  стояли біля витоків історії створення дитячої організації  вона залишається на довгі роки. Саме їх, першовідкривачів,оргінізаторів  запросили на сцену першими та вручили памятні листи і цінні подарунки на знак подяки за Їхну віддану працю.Не залишилися осторонь і шановні ветерани, для них зі сцени лунали знайомі  до щему в серці пісні воєнних літ,а на знак пошани й поваги діти вручили квіти і сувеніри. За підтримку дитячого руху в районі та тісну співпрацю подяки 
головам сільських та селищних рад вручив керівник відділу освіти Ігор Валерійович Хрипко ,а з нагоди 10 - ої річниці СРДС "Журавка" вони були прийняті до лав Солонянської районної спілки і стали почесними громадянами Країни Дитинства. За активну участь у громадському житті школи та району грамотами відділу освіти та подарунками  були нагороджені кращі лідери дитячих осередків та загальноосвітніх закладів району. 
З нагоди 10-ої річниці створення СРДС "Журавка"памятними листами та квітами були відзначені  вожаті та педагоги- організатори 2012 року. Гарний святковий настрій подарували ведучі свята Бухтіярова В.П.(акомпоніатор ЦДЮТ) та Гандрабурова Ю.В.(вчителька української мови та літератури Солонянської СШ №1), агітбригади Солонянської СШ №1(педагог-організатор Купрій О.М.),Василівської СШ-інтернату(  педагог-організатор Крючкова Т.В.),Березнуватівської СШ ( вчитель історії Борейко О.Д.),команда КВк Новопокровської СШ ( педагог-організатор Бей М.П.),учні Олександропільського НВК( педагог-організатор Дегтярьова Ю.В.),Пазін Г,Самарець Л.,Попов Р. - солісти вокального гуртка ЦДЮТ,що працює на базі Березнуватівської СШ(керівник Кузьменко В.М)хореографічний колектив ЦДЮТ "Веселка"(керівник Макаренко Г.М.),Завгородня А.- старша вожата Тритузнянського НВК, Слободянюк І,Слободянюк О.-вчителі фізичного виховання Новопокровської та Калинівської шкіл. А на останок усіх присутніх було запрошено на площу, де у безкрайньому небі запалало веселкове перевесло.







Категорія: Районна дитяча спілка "Журавка" | Переглядів: 770 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Лугова С.О.  
0
Це добре, що є така дитяча спілка, яка зібрала велику кількість наших вихованців. Свято пройшло на високому рівні. Дякую його організаторам. Хочу побажати "Журавці" процвітання, творчості, продовжувати започатковані нами традиції.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz