шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 21 » « Освіта Солонянщини за Єдину європейську Україну!»
12:38
« Освіта Солонянщини за Єдину європейську Україну!»
Україна  скільки милозвучності тільки в самому слові! Багатство цього краю займає особливе місце в наших серцях. Це відносно маленька за територією краплинка сонця на карті світу. Вона осяяна багатовіковими традиціями, піснями та історією. Для освітян Солонянщини Україна асоціюється з ніжною та тендітною дівчиною, благословенною та обдарованою Богом, з наймилозвучнішою мовою, солов’їним співом та унікальною вродою. Але в першу чергу для нас Україна це могутня та сильна держава. ЇЇ історія та велич творилась віками, людьми, чиї імена викарбувані в серці кожного українця. Наша країна пройшла сходами еволюції, від хиткої та слабкої території до величної та незалежної держави. Держави, на яку завжди посягала рука ворога, адже наша країна, наша земля наділена неоціненними скарбами та багатствами родючих земель, повноводних рік та невимовно відважним народом. Тому, незважаючи на багатовікові посягання, Україна завжди залишалась неподільною! Хоча це й коштувало їй життям тисячі наших земляків. Українська земля наскрізь просочена кров’ю цих героїв. Їх відвага та відданість рідній землі, подарували нам вільне та незалежне сьогодення. Ми не маємо права знехтувати цим подарунком. Наш борг  боронити рідну землю!16 травня в рамках святкування Дня Європи освітяни та учнівська молодь Солонянського району  організували акцію « Освіта Солонянщини за Єдину європейську Україну!» Всі учасники акції , а їх було близько 300 були одягнені у вишиванки , з державними прапорами в руках , колоною пройшли по центральній площі райцентру . На початку колони діти несли державний Прапор України довжиною 10 метрів . Слова ведучих перепліталися з українськими  піснями , в яких прославлялася краса , велич та безмежна любов до України . Затамувавши подих , учасники акції зі сльозами на очах вшанували пам'ять про нашого  земляка Сергія Нігояна  . 
  Наша Україна  єдина країна! І не важливо на якій частині цієї величної держави ми проживаємо, ми єдині. Єдині в думках, в помислах, в бажанні жити в вільній, незалежній державі з високими показниками її розвитку та співдружності її громадян. Як ми, нероздільні в нашій творчості так і нероздільна наша Батьківщина рідна Україна. 
Україна – Європейська держава, невід’ємна складова Європейської цивілізації. В Європі її думки, в Європі її серце, в Європі її місце. Хай живе Єдина Європейська Україна !!!
В заході прийняли участь делегації 22 навчальних закладів району крім Башмачанської  СШ , Промінської, Малозахаринської, Звонецько-Хутірської, Котлярівської, Миропільської, Малокалинівської, Павлівської , Новомар'ївської неповних середніх шкіл.
Висловлюємо щиру вдячність  директорам шкіл , які організували та забезпечили участь дітей та педагогів на районний захід , тим самим продемонструвавши високу патріотичну свідомість та прагнення зберегти та зміцнити єдність країни та нації.
Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 778 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz