шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 22 » Новорічний серпантин
10:04
Новорічний серпантин

                                                                     У сяйві новорічних вогнів
    26 грудня у центрі дитячої та юнацької творчості запалали вогники Новорічної ялинки для 50 учнів загальноосвітніх закладів району та вихованців гуртків ЦДЮТ. Цьогоріч у затишному, по святковому прикрашеному залі, зібралися переможці районних предметних конкурсів та переможці Всеукраїнських та обласних творчіх конкурсів, акцій, фестивалів.
Перед початком свята учні отримали грошові винагороди за перемогу у Всекураїнських, обласних та районних конкурсах.
Зала центру дитячої та юнацької творчості зустріла учасників святкового дійства пишною зеленою красунею – ялинкою, біля якої знайшли своє місце символи року – собаки у новорічних капелюхах. На столах на дітей чекали солодкі напої, мандарини, печиво, круасани, цукерки та інші смаколики. 
З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим від імені голови Солонянської райдержадміністрації Хрипка Ігора Валерійовича привітав учасників заходу керівник відділу освіти Солонянської райдержадміністрації Дармостук М.А.. У своєму зверненні до учнівської молоді Микола Анатолійович висловив подяку за натхненне навчання та творчість. « Своєю творчістю, своїми досягненнями у навчанні ви, учні, прославляєте Солонянщину,- зауважив Микола Анатолійович,- завдяки ваши досягненням та здобуткам слава про наш район сягає за межі області. Ваші творчі роботи високо оцінені на Всеукраїнському рівні».
Напередодні Новорічних свят від педагогічного колективу центру дитячої та юнацької творчості бажає вихованцям нових творчих злетів, нових перемог Людмила Володимирівна Хрипко – директор центру дитячої та юнацької творчості. 
Дві години веселих ігор та конкурсів, які проводили Пес Дружок і його друг Сніговичок промайнули непомітно. Веселий сміх, жарти, дружні обійми зупинялися тільки тоді, коли у залі лунали пісні у виконанні вихованок вокальних гуртків ЦДЮТ - Пазін Анни та Самарець Єлизавети, ( керівник Кузьменко В.М.), Соловей Рози ( керівник Костенко Я.М.). 
Яскравим світлом новорічних гірлянд спалахує ялинка і до зали заходять Дід Мороз ( Захаров Юрій) та Снігуронька (Дегтярьова Дар´я). Теплі вітання, щирі побажання, останнє веселе випробування від Діда Мороза…
Свято добігає кінця. Діти отримують солодкі подарунки, бажають один одному радісних свят, цікавих канікул і нових зустрічей.

 

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 431 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz