шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 10 » Новий рік – це завжди свято
12:43
Новий рік – це завжди свято

Традиційно, наприкінці грудня місяця,  у центрі дитячої та юнацької творчості проходять Новорічні свята для творчо обдарованої молоді Солонянщини. Цей рік не став виключенням. 29 грудня актова зала гостинно зустрічала 52 вихованця гуртків- переможців районних, обласних та Всеукраїнськиї конкурсів.

 На учасників свята чекала цікава віртуальна подорож - по відомим площам Києва екскурсію проводили Руденко Руслан – студент ІІ –го курсу Дніпропетровського державного інституту фізкультури і спорту та Петренко Руслан – студент ІІІ-го курсу філіалу Київського університету культури і мистецтва ім. Поплавського.  У іграх, розвагах та запальних танцях швидко промайнув час, і от до зали поважно заходить Дід Мороз, роль якого вдало зіграв Алієв Расім, студент ІІ-го курсу Національного гірничого університету та Кузьменко Світлана, старша вожата Сурсько-Михайлівської СШ. І як з чарівного лантуха посипалися  вітання, призи та веселі пісні у виконанні вихованців вокальних гуртків центру дитячої та юнацької творчості Пазін Анни та Самерець Єлизавети ( керівник – Кузьменко В.М.), Шиліної Діани ( керівник – Гордієнко В.М.), Патіпаки Софії, Грицан Євгенії, Чекурди Олени та Заіки Лілії ( керівник – Лозицька В.В.) та Мотузко Ксенії, учениці Олександропільського НВК.

Під час перегляду вистави учасники насолоджувалися солодощами , соками та фруктами, кошти на придбання яких забезпечила Солонянська районна державна адміністрація.

Усіх присутніх з наступаючим Новим роком від імені голови Солонянської районної ради та депутатського корпусу привітав перший заступник – Юрій Олександрович Олійник. Він побажав вихованцям позашкільного закладу творчості, нових злетів та звершень і наголосив, що творчо обдарована молодь є гордістю як кожного керівника гуртка, кожного педагога так і усього Солонянського району в цілому. 

У зверненні  до учасників свята  Микола Анатолійович Дармостук, керівник відділу освіти Солонянської райдержадміністрації, висловив надію на подальші творчі досягнення  у різноманітних заходах і зазначив, що своїми перемогами вихованці центру дитячої та юнацької творчості несуть славу і своєму закладу і прославляють славну солонянську землю.

І ось вже звучать останні акорди фінальної пісні, а під іскристі зірочки бенгальських вогників та гучні оплески учасники свята отримують новорічні подарунки, якими вихованців гуртків забезпечила депутатська фракція «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»  в особі Коржа Олександра Леонідовича – голови Солонянської районної ради, Хрипка Ігоря  Валерійовича, керівника фракції «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» , Дармостука Миколи Анатолійовича, Шадурського Віктора Василійовича, Бєлиха Олександра Борисовича, Булкіна Сергія Івановича, Оганесяна Олега Едуардовича та  Яремка Степана Івановича.

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 523 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz