шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 30 » Інструктивно –методична нарада для старших вожатих та педагогів-організаторів
22:03
Інструктивно –методична нарада для старших вожатих та педагогів-організаторів

Реалії українського сьогодення вимагають такої особистості, якій властиве відчуття європейської громадянськості, яка здатна жити і діяти в соціально-економічних умовах епохи інтеграції України в європейський  простір, водночас залишатися патріотом своєї Батьківщини, мати сформовану національну самосвідомість.

Сучасний зміст виховання підростаючого покоління спрямований на становлення громадянина України, патріота своєї країни, готового самовіддано розбудовувати суверенну, демократичну державу, здатного виявляти національну гідність, який знає свої права та обов’язки, цивілізовано вміє відстоювати їх, може успішно самореалізовуватися в соціумі як громадянин, носій культури, сім’янин, професіонал. 

В п'ятницю , 17 квітня 2015 року в Центрі дитячої та юнацької творчості відбулася інструктивно –методична нарада для старших вожатих та педагогів-організаторів на тему : «Патріотичне виховання — один із пріоритетних напрямів національної системи виховання».

На нараді були розглянуті методичні рекомендації , щодо посилення патріотичного виховання в закладах освіти району , опрацювали нову редакцію Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді .

Козлова Н.В. – методист ЦДЮТ довела до відома учасників Положення про проведення районних масових заходів на квітень-червень 2015 року .  

Методист ЦДЮТ Хрипко Л.В. ознайомила учасників із планом роботи позашкільного закладу з патріотичного виховання та районним цільовим проектом « Моя країна - Україна , Солонянщина – серце України».

Учасники наради спільно розробили модель «учня –патріота».

Категорія: Районна дитяча спілка "Журавка" | Переглядів: 580 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz