шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 7 » Інформація про проведення осінньої установчої сесії обласної Природничої школи учнівської молоді
14:26
Інформація про проведення осінньої установчої сесії обласної Природничої школи учнівської молоді

Відповідно до наказу департаменту управління освіти і науки облдержадміністрації від 26.10.2015р. № 703/0/212-15 “Про проведення осінньої установчої сесії учнів обласної Природничої школи учнівської молоді”, річного плану роботи комунального закладу освіти „Обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді” на 2015 рік для учнів обласної Природничої школи з 27 по 29 жовтня поточного року проводилася осіння сесія по секціях: психології та соціології, хімії, флористики та зеленої архітектури, біології та екології, агрономії, ветеринарії та зоотехнії, сучасних біотехнологій. Участь в сесії взяли 170 учнів загальноосвітніх навчальних закладів з мм. Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Жовті Води, Марганця, Нікополя, Новомосковська, Павлограду, Синельникове, Дніпропетровського, Межівського, Магдалинівського, Новомосковського, Павлоградського, Солонянського, Томаківського районів.

Осіння сесія проводилася на базі вищих навчальних закладів  м. Дніпропетровська: Дніпропетровського національного університету, Українського державного хіміко-технологічного університету, Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету та комунального закладу освіти „Обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді”, відповідно до плану проведення сесії, узгодженого науково-методичною радою Природничої школи.

Учні секції психології (Захарова Аліна, Ремез Олена - Новопокровська СШ  зустрілися з деканом факультету психології ДНУ ім. Олеся Гончара Волковим Д.С., який розповів про перспективи навчання на факультеті психології і можливість працевлаштування майбутніх фахівців. Юні психологи прослухали лекції по темі: „Психічні стани, їх класифікація”, „Емоції, як відображення життєвого сенсу людини” (викладач Богучарова О.І., професор кафедри соціальної психології та психології управління). Юні соціологи знайомилися з наукою соціологією та професійної діяльністю соціолога (викладач Ячний А.М., доцент кафедри соціології).

Учні секції флористики та зеленої архітектури (Кушпіт Тетяна, Миронюк Анна, Поліщук  Вікторія, Борох Анна - Жданівська СШ, Інюшина Ксенія - Новопокровська СШ  взяли участь у проведенні майстер-класу по виготовленню декоративних букетів на каркасах та прослухали лекції: „Декоративні ознаки якості рослин і проектування деревно-чагарникових груп” та „Кардмейкінг – мистецтво створення листівок вручну” (викладач Зайцева І.О., професор кафедри фізіології та інтродукції рослин).
Учні секції біології (Пархоменко Юлія, Матвійчук Інна, Ромащенко Єлизавета - Письмечівська СШ) провели практичну роботу за темою: „Опорно-рухова система людини ” (викладач Хоменко О.М., доцент кафедри фізіології людини і тварин), та вивчали будову і функції опорної системи організму людини.
 
З метою перевірки рівня знань учнів були проведені тестові контрольні завдання з біології та хімії та надані науковими керівниками індивідуальні консультації з питань виконання контрольних робіт та вибору теми науково-дослідницької роботи.
 
Категорія: Еколого -натуралістичний напрямок | Переглядів: 546 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz