шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 26 » І етап (районний) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.
09:27
І етап (районний) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

З метою пошуку, підтримки та стимулювання інтелектуально обдарованої, здібної до науково-дослідницької роботи учнівської молоді у Солонянському районі в кінці 2016 року було проведено І етап  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секціях: екологія, хімія, загальна біологія, медицина, психологія.

Основними завданнями конкурсу-захисту були: виявлення та розвиток обдарованих учнів,  підвищення інтересу до поглибленого вивчення базових, спеціальних та фахових дисциплін, прищеплення широким колам учнівської молоді навичок дослідницької роботи, залучення науковців до активної допомоги навчальним закладам у справі підвищення рівня знань, умінь та навичок школярів. У районному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН узяли участь юні науковці з Письмечівської СЗШ.

Роботи учасників І етапу конкурсу були підготовлені якісно, на науково-дослідницькому підгрунті. Певна  кількість учасників  виступала з науково-дослідницькими  роботами, над  якими  працювали тільки протягом  одного навчального року.

Відповідно до рішення журі конкурсу-захисту переможцями були визначені роботи учнів Письмечівської СЗШ:

  • Андрусика Анатолія ( 9 клас), відділення хімії та біології, секція «медицина»;

  • Пархоменко Юлії ( 10 клас), відділення хімії та біології, секція «медицина»;

  •  Матвійчук Інни (10 клас), відділення хімії та біології, секція «психологія»;

  •  Андрусика Артура (11 клас), відділення екології та аграрних наук, секція «загальна біологія».

       Робота учениці 10 класу Ромащенко Єлизавети, відділення хімії та біології, секція «медицина»   за рішенням журі конкурсу-захисту  зайняла ІІ місце.

За якісну підготовку  пошуково-дослідницьких  робіт учнів-членів МАН  подякою відділу освіти райдержадміністрації нагороджено Пивоварову Любов Миколаївну, керівника еколого-натуралістичного гуртка «Первоцвіт» ЦДЮТ, що працює на базі  Письмечівської СЗШ. Щиро вітаємо Любов Миколаївну з вагомими досягненнями та гарною відзнакою.

Побажаємо нашим юним науковцям успішно прийняти участь у ІІ етапі (обласному)  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, який пройде 17-19 лютого в місті Дніпрі.  

Категорія: МАН | Переглядів: 454 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz