шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 22 » Голуб миру на Солонянщині
13:12
Голуб миру на Солонянщині

19 вересня на площі центру дитячої та юнацької творчості розправив свої величні крила голуб, запрошуючи учнівську молодь Солонянщини до участі у флеш – мобі, присвяченому Всеукраїнській акції «Голуб миру».

Акція пройшла за ініціативи методистів  центру дитячої та юнацької творчості та за підтримки відділу освіти Солонянської райдержадміністрації. На урочистому дійстві  були присутні в.о. керівника відділу освіти – Сіянко Андрій Вікторович та директор ЦДЮТ – Батаєва Лідія Сергіївна.

У флеш – мобі прийняли участь близько 50 вихованців гуртків ЦДЮТ, учнів музичної школи, працівників ЦДЮТ та музичної школи і батьки.

У всіх присутніх на грудях майоріли серця з голубами, як символ єдності солонянців у прагненні миру та злагоди, а в руках на вже прохолодному осінньому вітрі тріпотіли білі паперові голубки.

Ведучі флеш – мобу, вчителі Солонянської СШ№1, Гандрабурова Ю.В. та Купрій О.М., звернули увагу  учасників акції на буремні події Донбасу та Луганщини.

Хвилиною мовчання вшанували усі присутні  пам'ять загиблих земляків  - Сергія Нігояна, Сергія Кучерявого та Ігоря Дубова.

І ось над площею ЦДЮТ злітає у мирне небо Солонянщини молитва «білої голубки», а учасники флеш-мобу створюють живий монумент Голуба миру і підтримують Всеукраїнську акцію багатоголосим салоганом «Хай буде мир на всій землі й на рідній Батьківщині!»

Закінчили зустріч однодумців Лозицька В.В., керівник вокального гуртка ЦДЮТ та Бондаренко Таміла, вихованка вокального гуртка ЦДЮТ музичною композицією про мирну Україну.

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 602 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz