шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 3 » Флеш моб « Запали свічку толерантності»
14:41
Флеш моб « Запали свічку толерантності»

16 листопада весь світ відзначає День толерантності  і наш район теж не залишився осторонь такої важливої проблеми , яка залишається до цих пір не вирішеною в жодному суспільстві  , що переконливо засвідчують історія й ті події , які відбуваються зараз Колись Бернард Шоу  сказав  « Тепер , коли ми навчилися літати по небу , як птахи , плавати під  водою , як риби , нам бракує тільки одного : навчитися жити на землі , як люди».І нам , молоді , не байдуже в якому ми суспільстві живемо . І підтвердженням цьому став флеш моб « Запали свічку толерантності» , який відбувся 16 листопада о 16.00 на площі біля Центру дитячої та юнацької  творчості  , який зібрав близько 80 учасників .Подібна акція вперше відбулася в Солоному за ініціативи методиста Центру дитячої та юнацької творчості , координатора шкільних європейських клубів району Людмили Володимирівни Хрипко. Організатори заходу  ставили за мету привернути увагу громадськості до Міжнародного дня толерантності, проблеми толерантності в нашому суспільстві  , атвердити думку, що якість суспільства залежить від здатності людей співіснувати одне з одним, поважати, підтримувати, навчатися одне від одного, об'єднувати свої зусилля в ім'я матеріального і духовного життя, виховувати  доброту, толерантність, милосердя. Учні виклали із червоної стрічки  серце ( емблему толерантності) та помістили в центр смайлик , який привітно посміхається .А ще запалили свічки  , вогник  яких  нехай розтопить  лід непорозуміння , байдужості , зла , неповаги, лицемірства , які так часто  зустрічаються в нашому повсякденному житті .І запамятайте , хоч би як багато було на Землі  непорозуміння , егоїзму , байдужості , зла – добра, істини, справедливості все ж більше. Адже добро завжди перемагає зло . Так було , так є і так буде!!!

Аліна Жищук – член обласного молодіжного європейського клубу  «Від активної молоді – до успішної громади» , учениця 10-А класу Солонянської СШ №1 , Президент шкільного самоврядування

Категорія: Районна дитяча спілка "Журавка" | Переглядів: 994 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz