шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 21 » Cемінар-практикум з питань національно-патріотичного виховання та розвитку в регіонах скаутського руху
12:27
Cемінар-практикум з питань національно-патріотичного виховання та розвитку в регіонах скаутського руху

15 лютого 2017 року на базі Дніпропетровського дитячо-юнацького центру міжнародного співробітництва проведено семінар-практикум з питань національно-патріотичного виховання та розвитку в регіонах скаутського руху, учасниками якого стали координатори та відповідальні за національно-патріотичне виховання учнівської молоді в містах і районах області, а також патріотично налаштовані керівники туристсько-краєзнавчих гуртків. Участь у семінарі прийняла Земляна Тетяна Іванівна, керівник гуртка "Патріот" центру дитячої та юнацької творчості.

Учасники семінару-практикуму працювали у двох групах. Програма роботи першої групи, до якої входили відповідальні за національно-патріотичне виховання в містах і районах області, складалась із двох частин: 1 - розгляд питання організації та проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”) у 2017 році та 2 - обговорення питання залучення вихованців туристсько-краєзнавчих гуртків та гуртків національно-патріотичного до обласних та міжнародних заходів в рамках регіональної цільової Програми патріотичного виховання населення Дніпропетровщини на 2017-2021 роки в частині розвитку скаутського руху в області.

До програми роботи другої групи, яку представляли патріотично налаштовані керівники туристсько-краєзнавчих гуртків, входила презентація обласного проекту з розвитку скаутського руху на Дніпропетровщині.

Учасники семінару-практикуму обговорили такі важливі та пріоритетні питання виховної роботи з учнями, які мають підтримку на загальнодержавному та місцевому рівні, як національно-патріотичне виховання учнівської молоді засобами дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Також педагогам області презентовано новий проект з розвитку скаутського руху на Дніпропетровщині, який реалізовується ДДЮЦМС у співпраці з Дніпропетровською обласною громадської організацією „Асоціація Дніпровських Скаутів „Скіф” (голова Галецький Ю.С.) та має підтримку на рівні департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Дніпропетровської обласної ради. Даний проект спрямований на залучення вихованців туристсько-краєзнавчих гуртків до скаутського руху, який передбачає всебічне виховання підростаючого покоління, національно-патріотичну спрямованість, культурний, фізичний, соціальний саморозвиток, повагу та любов до України, та відкриття гуртків „Я скаут”.

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 546 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz