шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 22 » Другий випуск обласної хіміко - біологічної заочної школи
08:43
Другий випуск обласної хіміко - біологічної заочної школи

Понад півсотні школярів Дніпропетровщини завершили 2-річний курс навчання в обласній хіміко-біологічній заочній школі. Програма курсу була розрахована для учнів 9-11 класів.Обласна хіміко-біологічна заочна школа працювала у 8 напрямках. Це секції з біології, екології, агрономії, ветеринарії та зоології, хімії, психології, сучасних біотехнологій, а також фітодизайну та зеленої архітектури. Навчання проходило на базі Обласного еколого-натуралістичного центру,  а також в аудиторіях і лабораторіях на базі 3 вишів регіону.  Це Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара,  Дніпропетровський державний аграрний університет та Український державний хіміко-технологічний університет. Педагоги зазначених вишів також долучилися до викладання у хіміко-біологічній школі. Фінальним етапом поглибленого вивчення біології, хімії та екології стала підготовка учнями наукових робіт. З навчальних закладів Солонянського району у ОХБЗШ навчалося 11 учнів з Жданівської СШ (дир. Могила О.О.),Письмечівської СШ (Шевченко А.Д.),Новопокрвоської СШ (Козаков В.О.).

За результатами обласного конкурсу - захисту науково - дослідницьких робіт 7 учнів отримали призові місця та нагороджені грамотами та дипломами, а саме: 

- Галузіна Каріна,  учениця  Новопокровської СШ  -  І місце;

- Басараб Анастасія,Ходова Дар'я, учениці Жданівської СШ - ІІ місце

- Третяк Анна,Кухарець Інесса,учениці Жданівської СШ - ІІІ місце

- Мала Інна, учениця Письмечівської СШ

- Журавель Катерина, учениця Новопокровської СШ

Щиро вдячні керівникам Шатовій О.І (вчителю хімії та біології Жданівської СШ), Пивоваровій Л.М (вчителю хімії та біології Письмечівської СШ), Кулабуховій Л.І.(вчителю Новопокровської хімії та біології Новопокровської СШ), які готують учнів вже не перший і тому мають відповідні результати.

Категорія: Еколого -натуралістичний напрямок | Переглядів: 578 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz