шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 27 » "Z-ефір"
09:33
"Z-ефір"

                                                                  ЗАПАЛЮЄМО ЗІРКИ 
Мистецтво і його прояви є невід'ємними частинами життя кожної людини, тому що вони допомагають формувати характер і смаки. Порив до творчості може так само легко згаснути, як і виник, якщо залишити його без підтримки. 
На підтримці юних талантів акцентує увагу Президент України Петро Порошенко. Саме тому на Дніпропетровщині за ініціативи голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Різніченка стартував новий творчий проект для обдарованих дітей та молоді «Z_ефір».
Проект передбачає виступи учнівської молоді за жанрами: хореографічне та вокальне мистецтво, інструментальний та оригінальний жанр.
На виконання доручення голови Солонянської районної державної адміністрації Хрипка Ігора Валерійовича «Про підготовку та проведення відбіркового етапу районного дитячо-юнацького фестивалю та участь творчо-обдарованих дітей та молоді Солонянського району у І відбірковому турі обласного дитячо-юнацького фестивалю «Z_ефір» загальноосвітнім закладам району було запропоновано прийняти участь у фестивалі, який проходив у центрі дитячої та юнацької творчості 03 та 05 березня.
Для участі у районному турі зареєструвалося 37 учасників, з них 5 хореографічних колективів, 24 вокаліста, 3 учасника інструментального жанру та 5 учасників оригінального жанру з Криничанської, Башмачанської, Дзержинівської, Сурсько-Михайлівської, Привільнянської, Микільської на Дніпрі, Березнуватівської, Письмечівської , Військової середніх шкіл, Петриківської, Миропільської, Калинівської неповних середніх шкіл, Олександропільського НВК, закладів освіти Солонянської та Святовасилівської об´єднаних територіальних громад, вихованці районної музичної школи та хореографічного колективу «Епатаж» районного будинку культури.
Оцінювати майстерність та творчість учасників фестивалю були запрошені завідувач сектору культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації - Колдубовська Наталя Анатоліївна , директор Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості – Хрипко Людмила Володимирівна, керівник вокального гуртка районного будинку культури, акомпаніатор центру дитячої та юнацької творчості – Бухтіяров Валерій Петрович, представник громадськості – Телятник Ірина Геннадіївна та викладач музичної школи – Рудоманова Лариса Василівна
У номінації «Вокал» свою майстерність демонстрували вихованки музичної школи Соловей Роза, , Федорова Людмила, Петуйкіна Валерія ( керівник Костенко Яна Михайлівна), Бондаренко Таміла ( керівник Машковська Вікторія Вікторівна), Якимчук Максим ( керівник Черіна Олена Григорівна), вихованки вокального гуртка центру дитячої та юнацької творчості Пазін Анна , Самарець Єлизавета ( керівник Кузьменко Віктор Михайлович) та Ованесян Аліна ( керівник Неліпа Леонід Анатолійович), учні закладів освіти району Сміюха Вікторія та Вискарка Марія, Петрова Анастасія, Юрко Кароліна, Волохова Єлизавета, Олійник Людмила, Тицька Марія, Ворона Ірина та Мінаєва Лідія, Чикун Даша, Свирид Олександра, колектив «Патріоти» 
Номінацію «Інструментальний жанр» представляли Чепчак Назар, вихованець музичної школи ( керівник Кухтін Світлана Василівна), колектив народних інструментів центру дитячої та юнацької творчості ( керівник Чернов Сергій Дмитрович) та учениця Калинівської школи Веремієва Ілона.
Для участі у номінації «Хореографічне мистецтво» заявки подали колектив «Епатаж» (керівник Перетяка Олександр Олександрович), колектив «Аеліта» Криничанської школи, колектив «Діти України» Башмачанської школи, колектив «Калинонька» Дзержинівської школи, колектив «Зорі» Сурсько-Михайлівської школи, та колектив «Імпульс» Петриківської школи.
Своєю творчістю у номінації «Оригінальний жанр» поділилися Жадовець Володимир, Макаров Максим, Чорний В´ячеслав, Гузеват Людмила,колективи «Мамині квіточки» , «Живчик» та «Військовчаночка».
За одностайним рішенням журі Солонянський район на відбірковому обласному етапі фестивалю, який відбувся 18 березня у м. Покров, у номінації «Вокал» представляли Федорова Людмила, Тицька Марія, Самарець Єлизавета, Петуйкіна Валерія та пазін Анна. У номінації «Хореографічне мистецтво – колектив «Епатаж». У номінації «Інструментальний жанр» - Чепчак Назар.

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 453 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz