шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 21 » Відкриття нового навчального року
11:26
Відкриття нового навчального року

15 вересня, традиційно, дзвенить Перший дзвоник для вихованців позашкільних закладів. Педагогічний колектив Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості ретельно готувався до цієї урочистої події. Зранку святково прикрашена площа приваблювала погляди перехожих, дитячі українські пісні, що линули з динаміків змушували хоч на хвилинку зупинитися біля Центру ДЮТ. У парковій зоні розпочали свою роботи майстер-класи, які проводили керівники гуртків ЦДЮТ Шмигельський Андрій Степанович (гурток «Різьблення по дереву»), Шеремет Олена Володимирівна та Фурдик Оксана Петрівна ( гурток «Петриківський розпис»), Дегтярьова Лілія Анатоліївна («Студія комплексного навчання»).

Об 11.00 вихованців на керівників гуртків на площу покликали святкові фанфари. Запальні танці від хореографічного колективу «Веселка», пісні, присвячені позашкільному закладу у виконанні вокальних гуртів ( керівники Костенко Яна Михайлівна та Кузьменко Віктор Михайлович), веселі українські композиції у виконанні Ворони Ірини та Мінаєвої Лідії, учениць Святовасилівської СШ зарядили позитивом усіх присутніх.

З початком нового навчального року учасників свята привітала директор центру дитячої та юнацької творчості Хрипко Людмила Володимирівна. Вона звернула увагу на розширення спектру послуг для учнів загальноосвітніх закладів району, познайомивши усіх з новоми напрямками роботи ЦДЮТ.

Грамотами обласного та районного рівнів були нагороджені керівники гуртків Шеремет О.В. та Макаренко Г.М. Нагороди отримали Чепець Єлизавета, Хуторна Юлія, Данилевська Анастасія, Лисенко Аліна, Гац Ангеліна, Киях Марія, Різник Яна, вихованки хореографічного колективу «Веселка», переможці Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Гранд – талант».

Вихованці нашого закладу познайомилися з новими керівниками гуртків, які презентували роботу гуртків соціально-реабілітаційного та національно-патріотичного напрямків.

Серед пісень, веселощів та поздоровлень не забули ми згадати про тих, завдяки кому сьогодні сяє сонце у мирному небі Солонянщини. Хвилиною мовчання вшанували вихованці, керівники гуртків, гості пам´ять наших земляків, що загинули у зоні АТО. Квіти смутку і болю, квіти безмежної вдячності поклали ми у цей день до меоріального знаку воїнам, загиблим в зоні АТО.

Родзинкою свята була демонстрація автотреку, виготовленого вихованцями автомодельного гуртка ( керівник Ткаченко Микола Максимович).

Час швидко промайнув, учасники свята вирушили у дорогу додому, взявши з собою гарний настрій, нові враження та очікування нових зустрічей.

 

 

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 437 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz