шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 22 » “Уся юннатівська родина у творчих звершеннях єдина”
17:39
“Уся юннатівська родина у творчих звершеннях єдина”

   15 листопада 2017 року на обласному святі “Уся юннатівська родина у творчих звершеннях єдина” пройшло нагородження переможців еколого-натуралістичних заходів. Від Солонянського районного центру дитячої та юнацької творчості було відзначено 4-х переможців конкурсів.

В обласному етапі Всеукраїнського конкурсу “Мій рідний край – моя земля” одним із переможців став вихованець гуртка «Екологічна варта» Сасюк Денис. Денис у конкурсі зайняв ІІ місце за напрямом “Практична природоохоронна робота та екологія”. Всіляку допомогу та підтримку конкурсанту надавала керівник гуртка Солонянського ЦДЮТ, вчитель біології та екології Дзержинівської середньої школи Гурова Ніла Іванівна.

Ще одним переможцем центру дитячої та юнацької творчості у цьому конкурсі стала вихованка гуртка «Первоцвіт» Матвійчук Інна. Інна посіла ІІІ місце за напрямом “Експериментальна робота з біології, продуктивна праця та дослідницька робота в галузі сільського та лісового господарства”. Керівником гуртка, в якому навчається Інна, є досвідчений педагог, вчитель біології та хімії Письмечівської середньої школи Пивоварова Любов Миколаївна.

В обласному конкурсі “На кращого юного майстра народних ремесел - 2017” стали переможцями : вихованець гуртка з різьблення по дереву Вовк Валерій, ІІ місце, керівник гуртка Шмигельський Андрій Степанович та вихованка гуртка «Петриківський розпис» Буря Юлія, керівник гуртка Шеремет Олена Володимирівна.

За активну участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу “Мій рідний край – моя земля” у двох номінаціях «Птах року» та “Мій рідний край – моя земля” грамотою Обласного еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді нагороджено вихованку гуртка ЦДЮТ «Первоцвіт» Ромащенко Карину ( керівник гуртка Пивоварова Л.М.).

Щиро вітаємо переможців екологічних конкурсів та їх керівників! Бажаємо вихованцям гуртків, учнівській молоді Солонянського району успіхів у набутті ґрунтовних екологічних знань з охорони, збереження та раціонального використання природних ресурсів України, застосування яких необхідне для розквіту нашої держави!

Категорія: Новини ЦДЮТ | Переглядів: 458 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz