шапка
Меню сайту
Категорії розділу
Художньо- естетичний напрямок [79]
Еколого -натуралістичний напрямок [92]
Туристсько-краєзнавчий напрямок [37]
Науково-технічний напрямок [13]
МАН [18]
Творча обдарованість [23]
Новини ЦДЮТ [219]
Привітання [20]
Евроклуби [35]
Районна дитяча спілка "Журавка" [36]
Музейна справа [3]
Інтелектуальний рух [17]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 7 » Обласна Природнича школа учнівської молоді запрошує на навчання
16:01
Обласна Природнича школа учнівської молоді запрошує на навчання
На базі комунального закладу освіти „Обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді” (далі – КЗО „ОЕНЦДУМ”) працює обласна Природнича школа учнівської молоді (далі – Школа) для учнів 9-11 класів, які мають бажання удосконалити, поглибити, систематизувати свої знання з природничих наук.
Школа працює за секціями:
− біології;
− екології;
− агрономії;
− ветеринарії та зоотехнії;
− хімії;
− психології, соціології;
− сучасних біотехнологій;
− флористики та зеленої архітектури.
Педагоги КЗО „ОЕНЦДУМ” та вчені провідних вузів міста (Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара, Українського державного хіміко-технологічного університету, Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету) надають додаткову освіту, яка сприяє якісній підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання та вступу до вищих навчальних закладів.
Форма навчання – очно-заочна: Школа працює за 2-х річною формою навчання. Навчання проводиться в аудиторіях і лабораторіях:
− Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара
(факультети: біології, екології та медицини, хімічний, психології, соціології);
− Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету (факультети: агрономічний, зооінженерний, ветеринарної медицини, механізації сільського господарства);
− Українського державного хіміко-технологічного університету (факультети: технології неорганічних речовин, технології високомолекулярних сполук, сучасних біотехнологій).
Учні, які навчаються в Школі, набувають навичок лабораторних досліджень, навчаються методів оцінки, аналізу й обробки інформації; отримують поглиблені знання з предмета, що їх
цікавить. Висвітлення результатів дослідницьких робіт проходить на
конференціях, семінарах, на обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Дніпропетровського відділення Малої академії наук України. Під час канікул молодь бере участь у комплексних еколого-біологічних експедиціях, науково-просвітницьких польових практиках відповідно до програми „Вивчаємо заповідні території
України”, які проводяться на базі біосферного заповідника „Асканія-Нова”, Канівського природного заповідника, Карпатського біосферного заповідника і Дніпровсько-Орільського природного
заповідника.
Перспективи подальшого навчання: − учні 9-10-х класів, які на відмінно закінчили І курс навчання та показали високий рівень знань, направляються для навчання до Всеукраїнської природничої школи учнівської молоді при Національному еколого-натуралістичному центрі (м. Київ) за рахунок бюджетних коштів КЗО „ОЕНЦДУМ”; − проведення довузівської підготовки учнів 11 класів на базі Регіонального центру моніторингу освіти довузівської підготовки Дніпропетровського націо- нального університету імені Олеся Гончара та Дніпропетровського держав- ного аграрно-економічного університету відповідно до вибраного факультету за фахом навчання; − за результатами навчання учням видається свідоцтво про позашкільну освіту з рекомендаціями до вступу до вищого навчального закладу по профілю.
До навчання в Школі Приймаються учні 9-10-х класів загальноосвітніх закладів, професійно- технічних навчальних закладів, технікумів, коледжів з міст та районів Дніпропетровської області на основі конкурсного відбору, а також характер- ристики-рекомендації навчального закладу і особистої заяви учня.
Для участі в конкурсному відборі необхідно до 20 жовтня надіслати: − заявку на ім’я директора КЗО „ОЕНЦДУМ” (Ю.Ф.Педан); − характеристику-рекомендацію від навчального закладу за підписом директора.
Зразок заяви
Директору комунального закладу
освіти „Обласний еколого-натуралістичний
центр дітей та учнівської молоді”
Педану Ю.Ф.
___________ (прізвище, ім’я, по батькові)
учня (учениці) _______ класу ______________________________ (навчальний заклад) ______________________________
(місто, район) ______________________________
(домашня адреса, телефон )
ЗАЯВА
Прошу Вас зарахувати мене на І курс Природничої школи учнівської молоді в секцію __________ З умовами навчання ознайомлений (-а). _______ ______ (Дата) (Підпис)
 
 
Категорія: Еколого -натуралістичний напрямок | Переглядів: 516 | Додав: ZDUT | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Корисні посилання
Департамент освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Відділ освіти Солонянської райдержадміністрації Обласний еколого -натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Дніпропетровський дитячо - юнацький центр міжнародного співробітництва Дніпропетровський обласний центр науково- технічної творчості та інформаційних технологій Дніпропетровський обласний дитячо юнацький кіноцентр"Веснянка"
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz